Herinnering en oproep: BOL 100!

Beste oud-lyceïst van het Nederlands(ch) Lyceum,
Zoals velen van jullie weten bestaat de BOND van OUD-LYCEÏSTEN (BOL) komend jaar 100 jaar. Om dat te vieren willen we ALLE oud-lyceïsten uitnodigen om nog een keer bij elkaar te komen.

De grote reünie vindt plaats op:
ZATERDAG 25 MEI 2024, VANAF 17.00 uur in MADURODAM, Den Haag.

Wat kan je verwachten? Om te beginnen met elkaar borrelen, waarbij we zullen bevorderen dat mensen uit een bepaald eindexamenjaar elkaar snel kunnen vinden. Aansluitend een uitgebreid buffet en er zal live muziek zijn, verzorgd door de voor velen bekende band van Nanne van Hoytema. So polish your dancing shoes! Voorts zal je tal van herinneringen uit je schooltijd tegemoet kunnen zien en niet onbelangrijk: Madurodam staat de hele avond exclusief to onze beschikking. De BOL dekt een deel van de kosten, maar
omdat de hoogte van de “eigen bijdrage” mede afhankelijk zal zijn van het aantal aanmeldingen, vragen wij je dringend een -niet verplichtende- vooraanmelding te doen.

Op 9 augustus jl. is in het Algemeen Dagblad een uitgebreid artikel verschenen waarin onze BOL voorzitter Hein Snijders en oud-leraar Paul Gerretsen herinneringen en het komende lustrum onder de aandacht brengen. Lees het volledige artikel op onze website: https://bol-nl.nl.

Wij zijn met een groep van actieve ‘Optrommelaars’ al een half jaar bezig zoveel mogelijk e-mail adressen van oud-leerlingen te verzamelen, maar we hebben nog lang niet iedereen weten te traceren. Daarom de volgende -klemmende- oproepen:

 1. Wil je liefst per omgaande (doch uiterlijk 15 december a.s.) laten weten of je wél of niet denkt te komen, graag via het e-mailadres lustrumbol100@hotmail.com? Ook als je je n.a.v. onze eerdere berichten al hebt aangemeld, wil je dit dan nogmaals bevestigen? En speciaal voor onze vrouwelijke reünisten: meld je a.j.b. aan met je meisjesnaam.
 2. Wil je onze e-mail adressen aanvullen met die van schoolgenoten met wie je nog contact hebt en van wie je vermoedt dat zij deze email (nog) niet gekregen hebben?
  Ook daarvoor kun je het adres lustrumbol100@hotmail.com gebruiken.
 3. Heb je nog oude klasse- en schoolfoto’s? Wil je ze dan digitaliseren en sturen naar:
  rianvmeeteren53@gmail.com? Aan de hand daarvan maken we met z’n allen op die avond een trip down Memory Lane.

  BEGIN MAART, 2024, ONTVANG JE DE DEFINITIEVE UITNODIGING MET VERZOEK OM
  INSCHRIJVING EN BETALING

Het BOL bestuur:
Hein Snijders Voorzitter, Madelon Elias Secretaris, Nico Beets Penningmeester, Jaap Quarles van Ufford Commissaris database


Deel dit artikel