ALV 9 april 2022

De komende ALV wordt gehouden op 9 april om 17.00 uur in strandpaviljoen Xiringuito in Scheveningen. Voor verdere informatie zie onderstaand de uitnodiging van de voorzitter.

Beste/lieve BOL genoten,                                                                                   24 februari 2022

Met “dank” aan de Omikron-variant: eindelijk mag/kan het er weer van komen! Daarom nodigen we jullie hierbij met plezier uit voor:

de Algemene Ledenvergadering van de BOL
op zaterdag 9 april a.s. om 17:00 uur
met aansluitend gelegenheid om met elkaar te borrelen en te eten.
Save die date dus!

Als locatie hebben we dit maal gekozen voor Xiringuito aan de Strandweg 9 te Den Haag.

Ondanks het mooie weer en de gezelligheid hebben we de laatste borrel in de Waterreus niet als een onverdeeld succes ervaren. We zullen er daarom voor zorgen, dat jullie je in Xiringuito wel welkom zullen voelen en dat iedereen de gelegenheid heeft om in alle beslotenheid de oude lyceale banden weer met elkaar aan te halen.

We horen heel graag wie er van jullie bij zal zijn door middel van een mailtje naar secretaris@bol-nl.nl. Uiteraard ontvang je dan tijdig de vergaderstukken. Vermeld bij je aanmelding meteen ook even of je daarna blijft borrelen en -voor wie dat wil- eten. Als dat laatste het geval is, geef dan tevens door of je voorkeur hebt voor vlees, vis of vegetarisch en of je eventuele dieetwensen of allergieën hebt. Wij zorgen dan voor een passend menu.

O ja en nog een klein (maar daarom niet minder dringend) verzoekje: zouden degenen die zich opgeven, hun jaarlijkse contributie -indien nog niet betaald- vóór de ledenvergadering willen voldoen? Dat kan dan door middel van storting op rekeningnummer:

NL31ABNA 0886 0341 83 ten name van de Bond van Oud-Lyceïsten

Eén en ander vereenvoudigt de administratie op 9 april voor ons als bestuur aanzienlijk. Het betreft een bedrag van minimaal € 10,00. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om voor een eenmalig bedrag van € 100,00 “lid voor het leven” te worden; dan ben je, wat die contributie betreft, in één keer van ons af.

Rest ons te zeggen dat we hopen op een zo groot mogelijke opkomst. Want…we hebben jullie gemist!

Met hartelijke groet,

namens het bestuur,

Hein Snijders
Voorzitter

Deel dit artikel